Allmänt

Du kan beställa varor hos Barnfota via onlinebutiken www.barnfota.se eller via email.

Har du frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta oss.

Barnfota reserverar sig för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm och upplösning plus att naturmaterial alltid kan skifta lite i utseende.

Priser och betalning

Alla priser är angivna i SEK och inkl. 25% moms.

Du betalar din beställning med förskottsbetalning till bankgiro 807-8800 eller swisha till 1234090981. Betalningsinformation skickas till din mailadress. Betalningen ska vara oss tillhanda inom 8 dagar. Annars annulleras din order.

Om du vill hämta dina varor direkt hos oss, istället för att de skickas till dig, kan du betala kontant vid avhämntning i Söderköping.

Leverans och fraktavgift

Alla beställningar levereras med Posten till en fraktkostnad på 45 SEK per försändelse av lagervara inom Sverige. I detta pris ingår även CO2-kompensation av transporten. Normalt ligger leveranstiden inom Sverige på 2–4 arbetsdagar efter att betalningen har kommit fram. Det är viktigt att du anger ditt namn och ordernumret vid betalning, så att vi kan registrera betalningen så snabbt som möjligt.

Leveranstiden på beställningsvara varierar beroende på om varan finns i lagret hos leverantören eller måste tillverkas. Räkna med en leveranstid på 1–4 veckor. Säg gärna till om du behöver en beställningsvara till ett visst datum, så försöker vi att snabba på!

Observera att kunden har ansvar att lämna korrekt leveransinformation. Om paketet returneras pga felaktig leveransinfo ska kunden stå för fraktkostnaden för extra försändelse. 

Du som bor i Söderköping och omnejd eller vill komma hit är välkommen att avtala en tid för avhämtning av din beställning. Det går självklart bra att komma hit och prova, titta på färger etc.!

Retur och byte

Du har retur- och bytesrätt i 14 dagar från det att du har mottagit varan. Varan skall returneras i oanvänt och oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden och eventuella nya fraktkostnader.

Returrätten gäller inte produkter som specialtillverkas för dig!

Vill du byta en vara så skriv gärna ett mail så att vi kan reservera varan du vill ha istället. Är den nya varan dyrare betalar du mellanskillnaden genom att föra över summan till oss. Är den billigare återbetalar vi dig mellanskillnaden till ditt bankkonto som du angivit vid retur. Vi återbetalar inte den ursprungliga fraktkostnaden.

Reklamation

Om du har skäl att reklamera en vara så hör av dig till oss via mail innan du skickar tillbaka varan så att vi kan godkänna reklamationen. Returfrakten betalas av Barnfota, dock måste du bifoga postkvittot med försändelsen.

Mindre färgavvikelser är inte skäl till reklamation, då detta kan förekomma med naturmaterial.

Dataskydd

För att kunna registrera dig och genomföra ett köp på barnfota.se ombeds du lämna vissa person- och kontaktuppgifter. Vi använder även dina kontaktuppgifter i vår kommunikation med dig. Vi gör det bästa vi kan för att skydda dina data.

Naturliga skor för små fötter
Webbutveckling: Benjamin Hell